Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    IMG_0150
    /about-us/
    about-us
    about-us
    about-us
    about-us

Diadegkeun dina taun 2009, Beijing Jinglong Special Carbon Technology Co., LTD. mangrupikeun produsen anu fokus kana panilitian, produksi, penjualan sareng jasa produk grafit. Produk utama kami kalebet éléktroda grafit, grafit tungku, kapang grafit, tabung grafit, blok grafit, batang grafit, grafit purity luhur, grafit isostatik, sareng sajabana Dédikasikan pikeun kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana, kami parantos ngenalkeun sababaraha téknik pengolahan anu maju sareng alat-alatna, kalebet grafit pusat mesin mesin, mesin panggilingan CNC, mesin bubut CNC sareng mesin ragaji ageung, mesin grinding permukaan sareng sajabina

Industri